"Jeg hjælper mennesker med at blive gode sammen på trods af de svære livsbetingelser, de har mødt og møder i livet"


Jeg arbejder for...

I hele mit arbejdsliv har jeg brændt for at hjælpe børn, unge, par og familier, som oplever tab, traumer og komplicerede livsforandringer. Jeg har mange års erfaring med at møde mennesker i forskellige livssituationer og kriser. For mig er det afgørende at de mennesker, som kommer i min klinik, føler sig trygge og set. Jeg møder alle fordomsfrit, og med indlevelse og respekt for deres livssituation.

Vi oplever alle sammen konflikter, uenighed og modstand i livet. Vi kommer nogle gange til at gøre hinanden ondt eller overskrider hinandens grænser. Det er almen menneskeligt. Lige så naturligt er det at søge hjælp, afklaring og støtte i et terapeutisk forløb. Når vi taler om problemerne og får hjælp til at se dem i et andet lys, opleves de mindre farlige og utrygge. Det giver os mulighed for at tage ansvar og skabe de forandringer, vi ønsker for os selv og vores familie.

Jeg er uddannet Familie-og psykoterapeut i oplevelsesorienteret terapi ved DFTI og medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Jeg har en baggrund som intensivsygeplejerske og en længerevarende terapeutisk efteruddannelse i tab, traumer og komplicerede livsforandringer. Derudover har jeg en Master i Chok Release og arbejder med at forløse chok og ubalancer hos mine klinter. Jeg er ved at certificere mig til Theraplay terapeut. En legende og relationsbaseret terapiform, som er specielt udviklet til børn med adfærdsmæssige vanskeligheder.

Udover mit terapeutiske arbejde beskæftiger jeg mig med rådgivning, vejledning og supervision af forældre og personalegrupper.m

Det siger mine klienter

"I Sophies selskab føler man sig tryg fra første øjeblik, og det er nemt at dele de ting, der står i vejen for en, ligegyldigt hvor grimme og skamfulde de er. Sophie er hjertevarm, super skarp og opmærksom. En virkelig dygtig terapeut. Sophie har betydet en kæmpe forskel i mit liv - af hjertet tak.
Hun har mine varmeste anbefalinger"


Igennem hele processen var Sophie rigtigt god til at guide og forstå, hvordan jeg havde det. Hun var fintfølende over for mine behov, så det gik i et tempo og på en måde, jeg var tilpas med. Jeg følte mig hele vejen igennem i meget sikre hænder, så jeg kunne give slip og møde det, der kom op. Allerede efter første behandling havde jeg det helt utroligt meget bedre og følte mig meget lettet både mentalt og fysisk.

Sophie har fra start været lyttende, nysgerrig og åben overfor de udfordringer, som min familie og jeg har. Sophie har i mine øje en uvurderlig gnist til, at ville os det bedste. Den måde Sophie formår at sætte sig ind i vores families situation, har givet os ro i urolige tider. Og hun har altid været til at få fat i, når livet har ramt os hårdest. Vi vil aldrig glemme Sophies indsats for vores familie.

Previous
Next

Bestil tid

Kontakt
Sophie Ellehuus
familiease@hotmail.com
+45 31901986

flower_se

Klinik
Nyborgvej 4b, stuen
5700 Svendborg

Min praksis er en del af et behandlerfællesskab i Svendborg.
Du finder klinikken ved at tage døren til venstre i porten.
Følg skiltet på døren og fortsæt op ad trappen. Her finder du klinikken. Kom indenfor og tag plads i venteværelset.

Der er gode og gratis p-pladser meget tæt på klinikken. Kommer du med tog ligger klinikken kun 5 min. gang derfra. Der er busholdeplads uden for klinikken.

Jeg glæder mig til at tage godt imod dig.