Individuelle samtaler med voksne:

Psykoterapeutiske samtaler vil altid tage sit udgangspunkt i de problemer og udfordringer du oplever i dit liv. I samspil med mig får du mulighed for, at forholde dig nysgerrigt på dig selv, dine reaktioner og handlemønstre. Terapien vil understøtte, at du bliver i stand til at se på dig selv med kærlige øjne, tilgivelse, gå-på-mod og i større grad bliver i stand til at udleve dit fulde potentiale.

Typiske temaer: Tab, traumer og komplicerede livsforandringer, skilsmisse, lavt selvværd, angst, at føle sig forkert, usikker og misforstået, manglende retning i eget liv.

Individuelle samtaler med børn og unge

Jeg brænder helt særligt for, at børn skal opleve sig betydningsfulde og føle sig elsket og gode nok præcis som de er.

Min erfaring er, at mange børn har svært ved at fortælle hvordan de har det med ord. Derfor tegner, leger, former og bygger jeg sammen med børn, så det bliver nemmere for dem, at udtrykke hvordan de har det. Når børn fornemmer dårlige stemninger i familien forsøger de, at kompensere og holde det ukendte ud. Det kommer til udtryk på forskellig vis hos børnene som symptomer der har mange udtryk fx hovedpine, tristhed, ængstelige og indelukkede eller kæmper med vrede og reagerer ved, at have mange konflikter med forældre, kammerater og søskende. Børn kan få det så svært, at de voksne tror der er noget i vejen med barnet, fordi de ikke har opdaget hvad de reagerer på. I enkelte tilfælde kan det være hensigtsmæssigt, at børn kommer i individuel terapi, men det vil altid være for forud gået af en samtale sammen med barnets forældre. Barnet skal have lyst og være motiveret for, at komme alene.

Unge kan profiterer af individuelle forløb, fordi de i større grad får ro til, at finde ud af hvem de er, hvordan de gerne vil have det for, at føle sig tilpas i deres hverdag. Der kan også være emner, hvor de syntes det er svært at deres forældre deltager, men det kan give dem modet til at inviterer dem med når de er klar i deres proces.

Typiske emner: lavt selvværd, hjælp til at sætte grænser og tro på sig selv, angst, tristhed, at være barn i en familie med plejebørn, at håndterer forældres skilsmisse, sygdom og sorg.