Familieterapi

Formålet med familieterapi er, at alle i familien får en bedre forståelse af hinanden. Hvert familiemedlem skal have en grundlæggende følelse og en tro på, at de kan være sig selv, når de er sammen med deres familie.

Jeg tager udgangspunkt i jer som forældre, hvordan har I det sammen? hvordan tager I ansvar for stemningen i familien? og på hvilken måde løser I konflikter og viser kærlighed i jeres familie.

Jeg er nysgerrig på, om det er tilladt at have alle slags følelser i jeres familie. Jeg kan ikke ”fixe” jeres børn, men jeg kan hjælpe jer med at få øje på, hvordan jeres børns adfærd har med jeres lederskab i familien at gøre.

Når én i familien mistrives, påvirker det alle. Når hele familien går i terapi sammen, får alle mulighed for at opleve de andres følelser og reaktioner på de udfordringer, der fylder i familien.

Jeg hjælper jer med at se jeres mønstre og samspil samtidig med, at alle føler sig set, hørt og mærker at de er betydningsfulde for familien.

At gå i familieterapi kræver en villighed til at kigge på sig selv sammen med andre og få gjort op med gamle mønstre, som ikke er hensigtsmæssige i familielivet.

Typiske emner:

Man mister en forælder, et barn eller søskende eller møder kronisk og livstruende sygdom, misbrug, søskendekonflikter, skilsmisser og sammenbragte familier eller uenighed om opdragelse.

“Jeg hjælper børn med at få den bedste udgave af deres forældre, og støtter forældre i at være de forældre de ønsker at være”.


Jeg takker af hjertet for den måde Sophie rummer mine drenge og mig. Hun har fra start været lyttende, nysgerrig og åben overfor de udfordringer, som min familie har. Sophie har gang på gang lyttet til mig og guidet mig på vej til den styrke, som jeg har indeni til at lykkedes som mor og individ. Sophie formår at sætte sig ind i vores familiessituation og har givet os ro i urolige tider. Hun er altid til at få fat i, når livet har ramt os hårdest. Vi vil aldrig glemme Sophies indsats for vores familie.

Mor
Familieterapi