Parterapi:

Formålet med parterapi er, at hjælpe par med at genskabe troen på hinanden og deres parforhold. Jeg har stor erfaring med, at hjælpe par som har mistet lysten til nærhed og intimitet, hvis forhold er præget af konflikter og uhensigtsmæssige måder, at snakke eller IKKE snakke sammen på.

Jeg kan hjælpe jer med, at få øje på de uhensigtsmæssige mønstre I har I jeres parforhold, så der bliver plads til nye udviklende samspil, så I igen kan udvikle jer sammen og mærke hinandens kærlige intentioner. Parterapi er ikke en konkurrence i hvem der er bedst til, at sætte ord på sine følelser, men en mulighed for at være åbne og interesserede i hinandens perspektiver, som vil blive genskabt i terapien. Dette som en hjælp til at kunne kommunikere på nye mere hensigtsmæssige måder, hvor I kan genskabe den nærhed I længtes efter i hverdagens trummerum. I samtalerne vil der være fokus på jeres indbyrdes relation og måden i er sammen på. I får hjælp til, at udtrykke jer ærligt og blive tydelige overfor den anden og lære at forstå hinandens hensigter, behov og forventninger. Nogle par har brug for enkelte samtaler imens andre har brug for et længere forløb.

Typiske emner: manglende nærvær og intimitet, Jalousi, konflikter og dårlig kommunikation, sydom, sorg og traumer, sammenbragte familier, retning på parlivet.